FC BarcelonaReal MadridValencia CFReal ValladolidAtletico de MadridSevilla FCAthletic de BilbaoEspanyolOsasunaCelta de VigoMalaga CFDeportivo de la CoruñaRayo VallecanoReal ZaragozaLevante UDReal SociedadGetafe CFRCD MallorcaReal BetisGranada CF

¿Te gustaría redactar prensa escrita o narrar partidos para Portal Stadium? Es muy fácil, envía un correo a: participa@portalstadium.com

2 ene 2013

La selecció nacional de Catalunya no passa de l'empat a 1 contra Nigèria

@CurroCabrera

La selecció nacional catalana de futbol va empatar aquest dimecres 1-1 amb Nigèria en el partit amistós disputat a l'estadi de Cornellà-el Prat, als afores de Barcelona.
El un to festiu i de reivindicació, el poble de Catalunya va demostrar que en una àmplia majoria reinvidica que la seva selecció pugui disputar competicions internacionals. A més, s'acomiadava de la banqueta Johan Cruyff, que també va suposar un homenatge a tan magnífic entrenador.
La selecció catalana, amb algunes de les grans figures del Barcelona entre les seves files com la parella de centrals Carles Puyol i Gerard Piqué, va portar el pes del partit davant d'una Nigèria que principalment es va defensar per sortir al contraatac.
Sergio González va avançar aviat a Catalunya al marcador en transformar un penal, després d'una mà d'un defensa nigerià a l'àrea (3).
Sergio, Catalunya-NigeriaReplicant el joc de toc del Barcelona, ​​la selecció catalana, dirigida per última vegada per Johan Cruyff, es va dedicar a tocar ia construir buscant els seus homes de davant, entre els que va destacar en la primera part Bojan Krkic.
El jugador de l'AC Milan, animat pels espectadors que no van arribar a omplir l'estadi, es va moure molt i va comptar amb algunes de les millors ocasions del seu equip, com la rematada que va fallar per poc dins de l'àrea després d'una passada llarg (32) .
A la segona part, Catalunya va seguir dominant la trobada, però en un ràpid contraatac va aparèixer Bright Dike per fer el 1-1 després d'una gran galopada (54) en pràcticament l'única oportunitat nigeriana fins a aquest moment.
Els catalans, però, no li van perdre la cara al partit i van seguir buscant el segon, que va tenir a les seves botes Jonathan Soriano.
Soriano va rematar als núvols, pràcticament sol davant el porter, una bona centrada des de la dreta de Cristian Tello (72).
Nigèria va respondre amb una bon xut d'Uche que va aturar el porter Jordi Codina, que a penes segons després tornava a aturar un altre xut d'Emmanuel (80).
En els últims minuts, Catalunya es va llançar a la recerca del gol que li donés la victòria, que a punt va estar d'arribar a un bon atac de l'equip local.
Tello va rebre a la frontal de l'àrea i davant la sortida del porter, va intentar elevar la pilota en una vaselina que ha sortit fora (90) amb el que el marcador ja no es va moure.

La selección catalana de fútbol empató este miércoles 1-1 con Nigeria en el partido amistoso disputado en el estadio de Cornellá-El Prat, en las afueras de Barcelona.La selección catalana, con algunas de las grandes figuras del Barcelona entre sus filas como la pareja de centrales Carles Puyol y Gerard Piqué, llevó el peso del encuentro frente a una Nigeria que principalmente se defendió para salir al contraataque.Sergio González adelantó pronto a Cataluña en el marcador al transformar un penalti, tras una mano de un defensa nigeriano en el área (3).Replicando el juego de toque del Barcelona, la selección catalana, dirigida por última vez por Johan Cruyff, se dedicó a tocar y a construir buscando a sus hombres de delante, entre los que destacó en la primera parte Bojan Krkic.El jugador del AC Milan, animado por los espectadores que no llegaron a llenar el estadio, se movió mucho y contó con algunas de las mejores ocasiones de su equipo, como el remate que falló por poco dentro del área tras un pase largo (32).En la segunda parte, Cataluña siguió dominando el encuentro, pero en un rápido contraataque apareció Bright Dike para hacer el 1-1 tras una gran galopada (54) en prácticamente la única oportunidad nigeriana hasta ese momento.Los catalanes, sin embargo, no le perdieron la cara al encuentro y siguieron buscando el segundo, que tuvo en sus botas Jonathan Soriano.Soriano remató a las nubes, prácticamente solo ante el portero, un buen centro desde la derecha de Cristian Tello (72).Nigeria respondió con una buen disparo de Uche que detuvo el portero Jordi Codina, quien apenas segundos después volvía a detener otro disparo de Emmanuel (80).En los últimos minutos, Cataluña se lanzó en busca del gol que le diera la victoria, que a punto estuvo de llegar en un buen ataque del equipo local.Tello recibió en la frontal del área y ante la salida del portero, intentó elevar el balón en una vaselina que se fue fuera (90) con lo que el marcador ya no se movió.